Obuka Sl. Ob. u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju PRIJAVI SE ZA OBUKU

Arrow up
Arrow down
Početna O nama O nama

Sa ponosom danas možemo da kažemo da firma "PATROL 023" d.o.o jeste značajan činilac bezbednosti grada Zrenjanina. Prihvatajući složenost današneg vremena i kompleksnost uslova u kojim živimo i poslujemo, savesno se rukvodimo načelima sistemima bezbednosti i činimo začajan faktor na tržištu usluga privatne bezbednosti. Privrženi svome gradu Zrenjaninu i poslu koji obavljamo, značajno utičemo na poboljšanje bezbednosne situacije uz vlastiti doprinos u rešavanju problema iz oblasti zaštite.

PATROL 023" d.o.o je osnovan 2006 godine kao mala firma sa jasnom vizijom i planom napretka u budućnosti. Koristeći obeležje pozivnog broja grada u svome nazivu uz skraćenicu reči patroliranje, definiše primarno tržište poslova bezbednosti i iskazuje privrženost svome gradu uz sad već prepoznatljiv zaštitni grb „Svetog Đorđa". Način organizacije i rada je zasnovan na policijsko-vojnoj osnovi iz kojih struktura i dolazi rukovodeći tim, sa dugogodišnim iskustvima iz raznih oblasti vezanih za bezbedost i zaštitu, koji je dopunjen kadrovima sa beogradskog fakulteta bezbednosti. Svojim daljim razvojem, kompanija danas zapošljava preko 220 licenciranih službenika obezbeđenja i nastavlja sa tendencijom proširenja posla i porasta broja zaposlenih.

U skladu sa savremenim načelima bezbednosti i u skladu sa Zankonom o privatnom obezbeđenju, kompanija poseduje sledeće licence:

  1. 1. Licenca za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.
  2. 2. Licenca za vršenje poslova fizičkotehničke zaštite lica i imovine i održavanja reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana.
  3. 3. Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki.

Ono što izdvaja kompaniju Patrol 023 od drugih firmi jeste podatak i sertifikat bonitetne izvrsnosti koji kompanija "Patrol 023" poseduje i na osnovu kojeg pripada grupi od 2% privatnih firmi srske privrede.

bonitet

"PATROL 023" d.o.o jeste značajan činilac bezbednosti na teritoriji opštine i grada Zrenjanina jer se svojim višegodišnjim radom u oblasti privatnog obezbeđenja svrstava u sam vrh u ovoj poslovnoj delatnosi. Naši resursi omogućavaju nam da se profeseinalno bavimo uslugama obezbeđenja na teritoriji celokupne Srbije.